9 d’octubre

Intersindical Valenciana valora positivament la manifestació del 9 d’Octubre

Un èxit de participació

09 / 10 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana qualifica d’èxit la manifestació del 9 d’Octubre que ha congregat milers de valencianes i valencians als carrers de València. Una manifestació que defensa la necessitat d’avançar en el camí dels drets, les llibertats democràtiques i nacionals i la lluita contra el feixisme i la xenofòbia.

Intersindical Valenciana ha participat amb una pancarta amb el lema: guanyem drets, guanyem llibertats, fem País.

Finalment, Intersindical Valenciana expressa el seu suport a les periodistes i als periodistes que han estat agredits i amenaçats pels grups feixistes.Comentaris
MANUEL
11 / 10 / 2018 - 9:37

EL PP DEJÓ BIEN FUNDAMENTADO EL FASCISMO EN LA COMUNIDAD VALENCIANA SIMPLEMENTE CON UNA IDEA QUE LES METIÓ A LA GENTE EN LA CABEZA: “QUE LOS PARTIDOS DE IZQUIERDAS SON CATALANISTAS”. Y ESO HA QUEDADO GRABADO EN LA GENTE Y LES HACE SENTIRSE ORGULLOSOS DE SER MAS VALENCIANOS Y MAS ANTICATALANES (Y MAS ESPAÑOLES).
Y SIMPLEMENTE CON ESA IDEA LES HA LABRADO EL CEREBRO A LOS HABITANTES DE LA COMUNIDAD VALENCIANA, Y LES HA SERVIDO PARA ESTAR AQUÍ TANTOS AÑOS EN EL GOBIERNO VALENCIANO Y EN LOS AYUNTAMIENTOS, Y SE HARTARON DE ROBAR Y DESTROZAR LA COMUNIDAD VALENCIANA HASTA QUE REBENTÓ TODO Y POR FIN LA GENTE POBRE DEJÓ DE VOTAR AL PP O PARTIDO DE LOS RICOS. PERO MUCHA GENTE SIGUEN COMO BORREGOS CON EL CEREBRO LAVADO CON EL ANTICATALANISMO, Y ABUCHEAN EN LAS MANIFESTACIONES Y PROCESIONES A LOS DE IZQUIERDAS. PERO ES QUE HASTA LA GENTE POBRE ABUCHEA A LOS PARTIDOS DE IZQUIERDAS QUE EN TEORÍA SON LOS PARTIDOS DE LOS POBRES. Y EL FASCISMO SE HA HECHO FUERTE EN LA COMUNIDAD VALENCIANA PUES LE DA ALAS EL ANTICATALANISMO DE MUCHOS VALENCIANOS Y SOBRE TODO DEL MUNDO FALLERO. Y AHORA MAS QUE ESTÁ RESURGIENDO EL FASCISMO CON FUERZA EN TODA EUROPA Y EN ESPAÑA TAMBIÉN.Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.