Mitjans de comunicació

Intersindical valora positivament les emissions d’À Punt ràdio

Intersindical Valenciana celebra la posada en marxa de les emissions de ràdio d’À Punt aquest dilluns 11 de desembre.

11 / 12 / 2017 | Intersindical

El Sindicat manifesta els seus desitjos per arribar a la normalitat completa amb una graella que incorpore la totalitat dels programes i seccions, així com la posada en marxa de les emissions de la televisió.

Per al Sindicat, hui estem davant d’un fet important després de 4 anys de silenci motivat pel tancament arbitrari i irresponsable ordenat pel President Fabra i pel retard injustificat de l’actual Consell en reobrir la ràdio i televisió valencianes.

Finalment, Intersindical Valenciana vol expressar el seu suport a: la plantilla de RTVV que ha patit les conseqüències del tancament, un model de ràdio i televisió públiques de qualitat i en valencià, la reciprocitat de les cadenes públiques TV3, CatRàdio i IB3 i a un espai audiovisual compartit.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.