Retallades

La desconfiança d’Intersindical és refrendada pel Consell: hi haurà retallades

Més de tres-centes persones es concentren per la derogació del Decret Vela

Aspecte de la concentració, ahir, 26 de setembre. / TANIA CASTRO / EL PAÍS
Aspecte de la concentració, ahir, 26 de setembre. / TANIA CASTRO / EL PAÍS
27 / 09 / 2013 | Intersindical

El diari Levante-EMV ha revelat que la conselleria d’Hisenda i Administració Pública ha negat que el conseller prometera als sindicats que no prorrogaria el Decret Vela, en una reunió de la que es va excloure a Intersindical Valenciana. Al contrari: hi haurà retallades, tot i que “més suaus”.

El conseller nega haver-se compromés a no prorrogar el Decret Vela

Podeu llegir la notícia de les declaracions del conseller al següent enllaç: El Consell sustituirá el decreto Vela por recortes más suaves a los funcionarios; http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2013/09/26/consell-sustituira-decreto-vela-recortes/1035985.html

D’altra banda, més de tres-centes persones s’han concentrat hui, dijous 26, davant el Palau de la Generalitat a València durant més d’una hora, per a reclamar la derogació del Decret Vela.

La concentració, convocada per Intersindical Valenciana davant la indefinició del Vicepresident Ciscar respecte a la pròrroga o no del Decret Vela, ha transcorregut pacíficament i s’han corejat lemes com “Decret Vela, derogació”, “Fabra dimissió” o “No volem un ninot de President”.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.