Retallades

La Generalitat Valenciana fa pagar la seua mala gestió al pesonal públic

Intersindical Valenciana qualifica de manipulació l’explicació donada pel govern valencià i RTVV per justificar les retallades. El Sindicat decidirà en una ronda d’assemblees les mesures que caldrà prendre.

05 / 01 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que la Generalitat Valenciana, presidida per Alberto Fabra, fa pagar la seua nefasta gestió econòmica a les treballadores i treballadors del sector públic, a les treballadores i treballadores en general i al conjunt de la ciutadania. El paquet de retallades aprovat pel govern valencià castiga durament al conjunt del personal que treballa en el sector públic valencià en retallar els seus salaris i empitjorar les seues condicions laborals. A més, ha aprovat mesures, com el cèntim sanitari, que faran recaure la mala gestió econòmica al conjunt de la ciutadania. Per contra, mentre la rebaixa salarial per al personal és molt elevada, la rebaixa del salari als alts càrrecs i assessors és pràcticament nul·la, la qual cosa sols és pot qualifica com immoral. En eixe sentit, des de la Intersindical Valenciana es considera que el govern hauria de cessar als més de 80 assessors que ha nomentat i que estan fent tasques pròpies del funcionariat.

Intersindical Valenciana afirma que les mesures aprovades no pretenen ni racionalitzar ni ordenar les administracions públiques ni el sector públic com ha afirmat el Vice-President de la Generalitat o ha comunicat RTVV sinó fer caixa a costa de tirar-li mà al salari de les treballadores i treballadors.

Intersindical Valenciana considera que l’actual equip d’Economia i Hisenda de la Generalitat Valenciana ha de ser cessat fulminantment per la seua mala gestió que ha portat al País Valencià a l’actual situació econòmica. No és admisible que aquestes persones continuen al front de les arques públiques quan són responsables durants els darrers 16 anys de la política econòmica i fiscal. A més, exigeix una auditoria per depurar les responsabilitats polítiques i legals. Intersindical Valenciana considera necessària una resposta dura i contundent de les treballadores i treballadors del sector públic i del conjunt de la ciutadania per obligar el govern a rectificar. En eixe sentit, el proper dimarts està convocada una reunió del conjunt de sindicats per decidir les mobilitzacions.

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEES DILLUNS 9 GENER 2012
Alacant Seu del Sindicat. Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5 – 12. 18,00 hores
AlcoiSeu del Sindicat C/Oliver, 1-5é dreta. C.P. 03804. 18,15 hores
Algorfa Col·legi Públic Miguel de Cervantes.18,00 hores
Dénia Col·legi Públic Les Vessanes. 18,30 hores
Elx Seu del Sindicat. C/Maximilià Thous, 121. 18,00 hores
La Vila Joiosa Col·legi Públic Poble Nou. 18,00 hores
Benicarló Seu del Sindicat. Plaça de l’Ajuntament, 3.18,00 hores
Castelló Seu del Sindicat. C/Marqués de Valverde, 8. 18,00 hores
Alzira Seu del Sindicat.  Av. Luis Suñer, 28-16. 18,00 hores
Gandia Seu del Sindicat. C/ Sant Pasqual, 13, 1ª, dta. 18,00 hores
Sagunt-Port Antic C.P. Sant Vicent (al costat del CP Mestre Tarazona). 18,00 hores
València Seu del Sindicat. C/ Juan de Mena, 18-baix. 18,00 hores
Xàtiva Seu del Sindicat. C/ Portal del Lleó nº 8, 2n-A. 18,00 hores

Convocatòria d’assemblees (pdf 86KB)




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.