Justícia

L’Administració de Justícia es reivindica

Intersindical Valenciana se suma a les reivindicacions conjuntes de tots els col·lectius i professionals que treballem a l’àmbit de l’Administració de Justícia.

28 / 11 / 2012 | Intersindical

L’Administració de Justícia ha sigut, des de la transició democràtica, l’administració menys permeable als canvis i a la seua modernització. Tampoc els diferents governs han fet gran cosa per donar aquest pas i els resultats tots els coneixem: una justícia col·lapsada, excessivament lenta, poc àgil i molt poc eficaç.

Fins que ha arribat el Sr. Ruíz Gallardón, el qual ha decidit establir el copagament per tal de “descongestionar l’Administració de Justícia”, això si, carregant-se drets constitucionals en dificultar o impedir en molts casos l’accés dels ciutadans a la tutela judicial efectiva.
Són unànimes i reiterades les reivindicacions que des de fa anys reclamem els diferents col·lectius i professionals que treballem a l’àmbit de l’Administració de Justícia per tal de millorar-la i adequar-la a la realitat social actual, cosa que de cap manera succeirà amb la implantació de taxes a la ciutadania ni amb les retallades imposades pels Governs de Mariano Rajoy i de Alberto Fabra.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.