Mesa general de la Funció Pública

L’administració presenta una nova proposta de document d’acord

Continua la negociació d’acord de legislatura per al personal de la Generalitat Valenciana

28 / 04 / 2016 | Intersindical

El proper dilluns 2 de maig, a les 12 hores, està convocada una nova mesa de negociació per tractar sobre l’Acord de Legislatura del personal estatutari, funcionari i laboral de la Generalitat Valenciana.

La conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha presentat un nou document, de data 27 d’abril, per aquesta negociació.
Intersindical Valenciana es reunirà en els propers dies per analitzar-lo, valorar-lo i presentar les seues al·legacions. Per aquest motiu, si teniu propostes sobre el document podeu traslladar-nos-les.



Comentaris
Cèlia Campos González
29 / 04 / 2016 - 13:04

Hola, com afiliada a l,STEPV i orientadora educativa des de fa més de 12 anys, sol-licite que es fassa una prova diferent o una entrevista al professorat que haja aprovat 1 vegada a la seua vida les parts d,una oposició i haver estat treballant 4 o 5 anys en total, sense tenir en compte si són vacants o no, doncs això de vegades depèn de circumstàncies personals o de la pròpia Conselleria, com a estat el fet de no rebre diners ni contracte en juliol i agost a tot el professorat interri. Gràcies



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.