Atur

Les dades de l’atur, molt dolentes

El País Valencià torna a ser capdavanter en la destrucció d’ocupació en agost.

02 / 09 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana qualifica de dolentes les dades d’atur del mes d’agost que suposen un augment de 7.372 persones, un 1,41% més, i que situa la xifra de persones aturades en 531.471. Aquestes dades, unides al descens de 20.728 persones afiliades a la Seguretat Social, un 1,30% menys, posen en evidència les polítiques d’ocupació i la política econòmica del govern espanyol i, especialment, del govern valencià. Una vegada més, el País Valencià lidera l’augment de la desocupació, de la destrucció d’ocupació i la temporalitat i precarietat.

Calen altres polítiques laborals, socials i econòmiques que suposen la creació d'ocupació

Per Intersindical Valenciana, calen altres polítiques laborals, socials i econòmiques que suposen la creació d’ocupació i que aquesta siga estable i de qualitat. El Sindicat aposta per la derogació de la reforma laboral, el suport al camp i la indústria valencians, la creació d’ocupació pública en sectors com els serveis socials, la sanitat o l’educació i unes polítiques actives d’ocupació consensuades amb els sindicats.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.