Sindicalisme

OSUT s’integra en Intersindical i inaugura seu

L’Organització Sindical Unitària de Treballadores i Treballadors (OSUT) signarà l’acord d’integració amb Intersindical Valenciana el divendres 24 de febrer a la seua nova seu de la Vall d’Uixó.

OSUT també estrana logo, integrat en la imatge corporativa de la Intersindical.
OSUT també estrana logo, integrat en la imatge corporativa de la Intersindical.
22 / 02 / 2012 | Intersindical

OSUT també ha renovat la direcció amb l’objectiu d’implicar les persones més joves en la gestió del sindicat.

OSUT convida a totes les persones afiliades a la inauguració de la seua seu, situada al carrer Almenara, núm. 11, de la Vall d’Uixó, que tindrà lloc a les set de la vesprada del 24 de febrer. En l’acte, José Borràs, secretari general d’OSUT, i Vicent Mauri, en representació de la Intersindical Valenciana, firmaran l’acord d’integració entre ambdues organitzacions. Aquesta integració suposa una pas avant en full de ruta cap a una unitat sindical, sense perdre l’autonomia d’acció.
A més, en l’acte es farà un homenatge als treballadors i treballadores de la Vall d’Uixó a càrrec d’Òscar Langa, responsable de política sindical d’OSUT, i s’inaugurarà l’exposició del pintor i dissenyador Nacho Puerto. Després hi haurà un berenar, gentilesa del sindicat.
Descarrega’t el pdf (877KB) amb la invitació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.