1r de maig

Primer de Maig, ara treball, drets i igualtat

29 / 04 / 2019 | Intersindical

Aquest és el lema de les manifestacions del Primer de Maig que convoca la Intersindical Valenciana a Alacant, Alcoi, La Vall d’Uixó, València i Vinaròs. Per al Sindicat, aquest Primer de Maig té una significació especial pel context social i polític que vívim després de les eleccions generals i valencianes que es van celebrar diumenge passat que han suposat la victòria de l’esquerra.

Intersindical Valenciana considera necessària l’aplicació d’unes polítiques socials, laborals i econòmiques favorables als interessos de les treballadores i treballadors i de la majoria de la població. Són necessàries,entre altres mesures, la derogació de les reformes laborals i de les pensions, combatre la precarietat i les desigualtats en el món del treball, millorar els salaris, la creació de treball estable, digne i saludable, acabar amb l’economia submergida, un nou model productiu i un Marc Valencià de Relacions Laborals i de Protecció Social. És a dir, treball, drets i igualtat, com diu el lema de la Intersindical Valenciana per aquest Primer de Maig.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana s’anima al conjunt de les treballadores i treballadors, siga quina siga la seua situació administrativa, a participar en les manifestacions que estan convocades arreu del nostre País.

Alacant. Escales IES Jorge Juan. 11:00 hores.
Alcoi. Passeig Cervantes. 9:30 hores.
La Vall d’Uixó. Pl. La Pau. 11:00 hores.
València. Pl. Sant Agustí. 11:00 hores.
Vinaròs. Pl. Ajuntament. 11:30 hores
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.