Justícia

Seguiment massiu en les concentracions convocades en l’Administració de Justícia

12 / 12 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha impulsat i participat en les concentracions

Tots els col·lectius que formen part de l’Administració de Justícia hem participat en les concentracions convocades contra les retallades i reformes que estan duent a terme tant el govern central com l’autonòmic. Al País Valencià, Alacant, Castelló i València han estat l’escenari on s’ha fet palés el malestar dels que treballem dia a dia en aquesta administració. Intersindical Valenciana ha impulsat i participat en les concentracions.

Jutges, fiscals, advocats, procuradors, funcionaris i associacions ciutadanes han mostrat el seu rebuig a les polítiques del Sr. Gallardón i a les retallades de la Generalitat Valenciana. Unes polítiques que no van a millorar un servei públic bàsic i essencial com és el de l’Administració de Justícia.

Les mesures del Govern del Sr. Rajoy sols serviran per a dificultar l’accés a la justícia de milers de ciutadans limitant el seu dret constitucional a la tutela judicial efectiva. En cap cas el Govern planteja una reforma del model amb la profunditat necessària per tal de modernitzar l’Administració de Justícia, vertader objectiu d’aquestes mobilitzacions.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.