1r de maig

Ara, un canvi real

Intersindical Valenciana ha participat en les manifestacions del Primer de Maig per exigir ocupació estable i de qualitat.

01 / 05 / 2015 | Intersindical

El sindicat ho ha fet en diverses ciutats valencianes com: Elx, Alcoi, Alacant, Vinarós, València o Dénia. A València ho ha fet a la manifestació alternativa convocada per les Marxes de la Dignitat. En aquesta han estat milers de persones junt a altres sindicats alternatius i moviments socials reivindicant pa, treball, sostre i dignitat.

Intersindical Valenciana ha reivindicat un canvi real per fer possible altres polítiques socials, laborals i econòmiques que milloren les condicions de vida de les treballadores i treballadors i del conjunt de la població.

València, Primer de Maig de 2015
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.