Generalitat

Cal guanyar-se el cobrament de la paga extra

Que la Generalitat no paga res si no l’obliguen, és cosa coneguda. Cal forçar-la per a que no tinga més remei que pagar a tothom els 44 dies de la paga extra que estan reconeixent diverses sentències. Per això, que totes i tots presentem reclamacions per demanar el pagament és la millor mesura de pressió.

13 / 04 / 2014 | Intersindical

Hi ha qui diu que cal no fer res, que presentar reclamacions ara i extensions de sentència després col·lapsarà els jutjats i tribunals i que les costes eixiran dels pressuposts públics. Però, si s’arriba a eixe extrem, de qui serà la culpa? De qui reclama el que és just o de qui es nega a pagar?
Intersindical Valenciana diu que no cal donar treva:
Res d’avisar amb quinze dies que anem a fer una concentració (una de les clàusules de l’acord de Mesa General d’octubre de 2013, de Retallades, que Intersindical es va negar a signar).
Res de deixar que el Consell se’n vaja tranquil·lament a veure processons de Setmana Santa.
Res de
Cal apretar on els dol de veres. I amb mesures que no es poden furtar: la teua reclamació és teua i només teua, no del sindicat, ni de la conselleria, ni de ningú.
Presenta la reclamació i, si vols que després te la gestione Intersindical, envia-la a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic).
Tria la teua reclamació al següent enllaç:
http://intersindical.org/noticies_actualitat/article/intersindical_recomana_presentar_una_reclamacio_individual_de_la_paga_extra




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.