Sindicalisme

Cap mort més al lloc de treball

Intersindical Valenciana vol manifestar el seu condol i solidaritat a les famílies

24 / 06 / 2016 | Intersindical

Lamentablement, el treball torna a ser el determinant de la mort d’un company de 37 anys i greus lesions a un altre company de 30 anys mentre treballaven a Porcelanosa i van caure al buit. Sense més informació que la tramesa per el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, Intersindical Valenciana vol manifestar el seu condol i solidaritat a les famílies.

A falta de la investigació que permeta saber les causes exactes de l’accident, molt a sovint ens trobem en situacions que són conseqüència directa de la realitat de les relacions laborals emanades de les diferents reformes, on la desregulació de les relacions laborals i la precarietat són el comú denominador.

De nou no és noticia la mort d’un company i les lesions d’un altre i els mitjans no li donen ni el espai d’un accident de tràfic.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.