Vaga General 29-M

Intersindical Valenciana insta el govern espanyol a la retirada de la reforma laboral

Intersindical Valenciana considera que el govern espanyol ha de donar resposta al clam de les treballadores i treballadors, i de la ciutadania

Manifestació del 29-M a València.
Manifestació del 29-M a València.
30 / 03 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que el govern espanyol ha d’atendre al clam de la ciutadania, que va manifestar la indignació que sent, en la jornada de vaga general d’ahir. Les persones que van fer vaga i que van participar en les manifestacions exigien la retirada de la reforma laboral i no el seu maquillatge en negociacions que no reduiran els efectes tan negatius que tenen totes les mesures aprovades per l’executiu estatal.

Cal plantejar noves mobilitzacions que obliguen Rajoy i Fabra a rectificar la seua política

Per això, i en plena coincidència amb el parer de totes aquelles persones que es van mobilitzar en la massiva jornada de vaga general, cal exigir al govern la derogació del Reial Decret 3/2012 de reforma laboral i no donar-li cap treva ni temps perquè formule una resposta, sinó continuar la pressió, la mobilització i la lluita fins que aconseguim les nostres reivindicacions. No es pot fer el joc a un govern que pretén suprimir els drets de la majoria de la població i afavorir els interessos dels empresaris, dels especuladors i dels organismes internacionals que sols busquen guanyar diners a costa del nostre treball.
Intersindical Valenciana, que valora molt positivament el seguiment de la vaga general, de les mobilitzacions i la unitat del moviment sindical i dels moviments socials davant les agressions del govern espanyol i valencià, considera que cal proposar noves mobilitzacions de manera immediata, sense descartar-ne cap, ni tan sols la possibilitat de dur a terme noves jornades de vaga que obliguen Rajoy i Fabra a rectificar la seua política.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.