Exposicions

Intersindical Valenciana celebra en la seu del sindicat l’ABRIL REPUBLICÀ amb l’exposició de “No oblidem”

Aquest dimarts 9 d’abril, hem inaugurat aquesta exposició amb la presència de dos components del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina, Rafa Enguix, professor Geografía i Història a l’IES. Serra Mariola de Muro i Diego Fernández Vila plana, professor de Geografía i Història a l’IES Andreu Sempere.

10 / 04 / 2024 | Intersindical

“No oblidem” és una exposició i un projecte educatiu que pretén reforçar els coneixements de la Segona República, la Guerra Civil i la dictadura franquista entre la joventut que estudia educació secundària i batxillerat. Aquesta recopilació d’activitats, documents didàctics, còmics i material audiovisual busca apropar i aprofundir en aquest període històric d’una manera amena i amb un llenguatge senzill. L’organització està a càrrec del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina.

L’exposició romandrà exposada fins el 27 d’abril.
Donen suport al projecte CAMDE-PV i la XEiM.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.