Notícies

Pilar Bosch, premi Idea 2012 i premi extraordinari a la seua tesi doctoral

El lliurament dels guardons de la VIII edició dels Premis Idea 2012 va tindre lloc el dia 5 de juny al Museu de les Ciències Príncep Felip, de València.

Foto final del lliurament dels Premis Idea.
Foto final del lliurament dels Premis Idea.
17 / 06 / 2012 | Dolors Jimeno

Aquests premis són convocats cada any per la Fundació de la Ciutat de les Arts i les Ciències a fi d’estimular la investigació científica i premiar els i les joves que destaquen especialment per la seua projecció i futur en una d’aquestes àrees: ciències físiques i químiques; ciències de la vida; ciències socials, comunicació, art i humanitats; i tecnologies.

El gran prestigi del premi està determinat en gran manera pel consell assessor de la fundació alguns dels membres del qual van ser presents en l’acte de lliurament, com ara Werner Arber, Premi Nobel en Fisiologia i Medicina en 1978; Edmond H. Fischer, Premi Nobel en Fisiologia i Medicina en 1992; Ferid Murad, Premi Nobel en Fisiologia i Medicina en 1998; Jerome Friedman, Premi Nobel en Física en 1990; Mario Molina, Premi Nobel en Química en 1995 i Roger Kornberg, Premi Nobel en Química en 2006. També hi eren presents molts dels membres del jurat i del comité d’experts, entre els quals hi havia Vicente Conejero, James Grisolia, Josep Maria Amigó, etc.
D’altra banda, volem informar que durant l’acte de cloenda del curs acadèmic de la Universitat Politècnica de València, que tindrà lloc el divendres 22 de juny, a les 12 h,  al Teatre Calderón d’Alcoi (plaça d’Espanya, 14), Pilar Bosch rebrà el premi extraordinari a la seua tesi doctoral Biotecnologia aplicada a la restauració del patrimoni históric i artístic: la bioneteja, investigació que va tindre la generositat de donar a conéixer el dia 28 de març en la seu de la Intersindical Valenciana, dins el programa d’activitats culturals. Intersindical Cultura felicita la investigadora i vol fer palesa la satisfacció d’haver-la acollida.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.