Notícies
Salut

Més feminicidis

28 / 10 / 2013 | Intersindical

En pocs dies, dues dones i una criatura han estat assassinades per delinqüents masclistes!

66 #donesassassinades #PROU

El dia 24 a la localitat de Cifuentes, Carolina, embarassada de 7 mesos, va ser assassinada per la seua parella, amb la brutalitat que només els pitjors delinqüents coneixen:

http://www.europapress.es/sociedad/sucesos-00649/noticia-detenido-hombre-confesar-matado-pareja-cifuentes-guadalajara-20131024133610.html

Hui, acabem d’assabentar-nos d’un nou feminicidi a Vila-Real, no menys brutal, i on l’assassí ha acabat també amb la vida d’una criatura de 10 anys:
http://www.lasprovincias.es/20131028/mas-actualidad/sucesos/mata-hermana-suicidio-villarreal-201310281058.html

A data de hui, 66 dones i xiquetes han estat assassinades per violents masclistes. A més, 5 xiquets i 4 homes.
Per totes elles, PROU DE VIOLÈNCIA CAP A LES DONES!




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.