Notícies
Salut

Nova víctima del terrorisme masclista

masclisme mata

07 / 05 / 2013 | Intersindical

La última víctima de la violència masclista ha estat assassinada pel seu novi en Collado Villalba (Madrid)

21 #donesassassinades i #4menors

Sembla que aquesta xacra siga impossible d’eradicar. No és cert. Però cal voluntat política. I també que la societat sencera s’implique.
La violència masclista no és un problema de les dones. És un terrorisme que mata en un Estat que es diu democràtic però que permet que milers de dones patisquen diàriament agressions, vexacions, violències que tenen com resultat l’assassinat a les mans de delinqüents que han preferit matar-les abans de deixar-les ser lliures. Mentrestant es preten posar l’interés de la notícia en si la dona havia o no presentat denúncia, deixant sobre ella la culpabilitat d’haver sigut agredida. La culpa és de l’assassí, les dones no han mort. Han estat assassinades!!

Prou de violència masclista. Aturar-la està en les mans de tota la societat, també en les teues. Denúncia, comparteix en les xarxes, manifesta el teu rebuig!


http://www.elmundo.es/elmundo/2013/05/06/madrid/1367855403.html




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.