Drets lingüístics

La xarxa d’Enllaçats per la Llengua celebra el seu plenari el 15 de desembre a Castelló

Entitats de tot el domini lingüístic català, que formen la xarxa d’Enllaçats per la Llengua, es reuniran el pròxim dissabte 15 de desembre a Castelló de la Plana, coincidint com cada any amb la celebració de l’aniversari de les Normes del 32, considerada com a data simbòlica per la qual el País Valencià s’integrava plenament a l’ortografia fabriana i reforçava la unitat lingüística de la llengua catalana.

13 / 12 / 2018 | Intersindical

El plenari de la xarxa d’entitats està convocat a les 11 hores de dissabte 15 de desembre a la seu castellonenca del sindicat STEPV-iv (carrer Marquès de Valverde, 8. Castelló de la Plana)

Durant la trobada es repassarà la tasca feta per la plataforma durant l’exercici, es reflexionarà sobre el paper de les entitats en defensa de la llengua en l’actual context sociopolític i es plantejaran noves campanyes coordinades entre els diferents territoris de parla catalana.

Com cada any, la xarxa d’entitats dona suport als actes organitzats per la plataforma Castelló per la Llengua per commemorar el 86è aniversari de les Normes de Castelló, que enguany compta amb el lema “Decidim valencià!”, centrat en la reivindicació dels drets lingüístics dels valencianoparlants.

Enllaçats també ha fet costat a les activitats realitzades aquest 2018 per celebrar l’any Fabra.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.