Drets lingüístics

Unim-nos per un Alacant en valencià

11 / 12 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat valencià de classe, s’oposa a la Declaració Institucional que presenta, per segona vegada, l’extrema dreta al plenari d’Alacant i que sol·licita que Alacant passe a ser considerada de predomini lingüístic oficial castellà.

Per al Sindicat és innegable que el valencià forma part del Patrimoni d’Alacant, un patrimoni al qual la ciutat no pot renunciar. Sense el valencià, la realitat i la identitat d’Alacant quedarien amputades de les seues arrels i del seu entorn.

Perquè no volem una Alacant que mire d’esquena al seu passat, al seu present i al seu futur, Intersindical Valenciana dóna suport al manifest que promou Escola Valenciana.


Signa el manifest:

http://alacant.activistespelvalencia.org/
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.