Solidaritat i pau

Concentració per la llibertat del Sàhara

Intersindical Valenciana forma part de la Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí

05 / 12 / 2020 | Intersindical

Us convidem a participar en l’acte que realitzarem dimarts que ve dia 8 de desembre, en la Plaça de l’Ajuntament de València, a les 12 hores.

En l’acte, que comptarem amb la col·laboració de FETESA, es realitzarà una performance sobre el conflicte sahrauí, també hi haurà lectura de poemes de poetes sahrauís.

El pròxim dia 13 de desembre farà un mes des que el Marroc va trencar l’“Alto-el-foc” vigent des de l’any 1991, any en què se li va prometre al poble sahrauí el referèndum.

Denunciem que en data de hui, 29 anys després, segueix sense poder exercir el seu dret d’autodeterminació, reconegut per l’ONU.

Que dia a dia, des de fa 45 anys es violen els Drets Humans de les persones sahrauís que viuen sota l’ocupació marroquina.

Que Espanya, com a potència administradora del territori, no assumeix la seua responsabilitat per a buscar una solució que permeta al poble sahrauí tornar al seu territori, del qual mai se li degué expulsar.

Necessitem trencar el bloqueig informatiu respecte a la qüestió del Sàhara Occidental.

I recorda “Si eres neutral en situacions d’injustícia, has triat el costat de l’opressor”, Desmond Tutu.

Convoquen:

Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí, Moviment Valencià d’Ajuda al Poble Sahrauí, Zemmur, Associació de Sahrauís a València i la Delegació del Front Polisario en València




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.