Solidaritat i pau

Intersindical Valenciana amb l’Asociación Nacional de Mujeres Colombianas

23 / 11 / 2021 | Intersindical

El VI Congrés de la Intersindical Valenciana vol manifestar la seua solidaritat amb l’ASONAMC, que porta endavant una important lluita sindical feminista a Colòmbia. Considerem vital que la comunitat internacional siga conscient que els acords de pau, que tant esforç i tanta sang han costat, no s’estan complint per part del govern d’Ivan Duque. És més, considerem vergonyosa la condecoració que ha rebut recentment per part de l’estat espanyol, que ha insultat greument totes les persones que lluiten de veres per la pau a Colòmbia.

Les persones defensores dels drets humans estan sent massacrades en Colòmbia. I, a més, les dones són tractades com un autèntic territori de conquesta, ja que la violència sexual és un instrument més d’opressió de la policia i dels grups paramilitars que no han deixat d’operar a pesar dels acords de pau. Colòmbia no està en pau: la guerra continua, però està totalment silenciada, invisibilitzada.

Intersindical Valenciana expressa la solidaritat amb el poble colombià en general, i les dones colombianes en particular. No importa els quilòmetres que ens separen: som germanes.

Visca la lluita feminista colombiana
Visca ASONAMC




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.