Moviments socials

Es constitueix la Plataforma per l’Estat del Benestar i els Serveis Públics del País Valencià

Ahir, a l’Octubre, es va fer la primera reunió per a la constitució de la Plataforma per l’Estar del Benestar i els Serveis Públics del País Valencià.

Les persones presents en l'acte de constitució de la plataforma ahir al Centre Octubre de València.
Les persones presents en l'acte de constitució de la plataforma ahir al Centre Octubre de València.
22 / 03 / 2012 | Intersindical

En la reunió van estar presents: Intersindical Valenciana, CCOO, UGT, Plataforma pels Drets Socials, Plataforma Afectades Hipoteques, Plataforma Defensa Sanitat Pública, Plataforma Salut Mental, Plataforma Dependència, Ca Revolta, Attac, Escola Valenciana, FAPA - València i ACPV.
La finalitat de la plataforma de plataformes és canalitzar, coordinar, sumar esforços del teixit social organitzat i reivindicatiu. Es va plantejar la data del 27 de març com a possible data de presentació, que es vol que servisca de suport públic als sindicats i a la vaga general.
S’ha elaborat un manifest que està obert a esmenes, tot i que, com a manifest, ha de ser genèric i sintètic. Serà aprovat pròximament.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.