Moviments socials

Intersindical demana col·laboració amb les persones afectades per les hipoteques

Intersindical Valenciana sol·licita la col·laboració de la seua afiliació amb les persones que estan o poden estar en situació de pèrdua de l’habitatge, que estan organitzades en la Plataforma de Persones Afectades per les Hipoteques [PAH].

21 / 02 / 2012 | Intersindical

El sindicat pensa que qui ha propiciat l’actual situació econòmica i social està despatxant de casa milers de persones que no poden fer front al pagament dels préstecs hipotecaris o dels lloguers. Es fa recaure en la seua esquena tot el pes de la “crisi”.

La PAH promou una Inicativa Legislativa Popular que modifique l'actual legislació sobre hipoteques

El dret a l’habitatge és un dret constitucional i, per això, la Plataforma de Persones Afectades per les Hipoteques [PAH] està lluitant per aconseguir tres objectius: aturar els desnonaments, obtindre un lloguer social i introduir la dació en pagament –de manera retroactiva des que es va iniciar la crisi– mitjançant la modificació de l’actual llei hipotecària.
Com que aquestes reivindicacions han estat presentades en el passat en les Corts espanyoles amb un resultat negatiu, com es descriu en la web de la PAH, la Plataforma ha iniciat, junt amb altres organitzacions, el procediment d’Iniciativa Legislativa Popular [ILP], el text de la qual podeu consultar ací.
L’Àrea de Moviments Socials de la Intersindical Valenciana està col·laborant molt estretament amb les plataformes socials, entre les quals es troba la PAH.  En aquest moment, des del sindicat, us sol·licitem una col·laboració massiva perquè la PAH necessita aconseguir 500.000 signatures en nou mesos que possibiliten el debat parlamentari de la ILP, i per a participar en les accions d’implicació cívica, social i política enfront dels desnonaments, i per la creació d’un parc de lloguers socials.
Per tot això, la Intersindical ha convocat tres reunions internes, al febrer, per explicar-vos la campanya de la ILP i, si és el cas, per fer-vos fedataris/àries (si voleu participar-hi porteu el DNI) en aquest acte. Aquestes tindran lloc:

  • VALÈNCIA, dimarts, 21, a les 18 h, a la seu del sindicat (Juan de Mena, 18-baixos.)
  • ALACANT, dimecres, 29, a las 17 h, a la seu del sindicat (Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5, 12.)
  • CASTELLÓ, dilluns, 27, a les 11 hores, a la seu del sindicat (Marqués de Valverde, 8)

En aquestes reunions participarà José Luis González Meseguer i altres membres de la PAH.
Prèviament us demanem que vos poseu en contacte amb la plataforma o amb l’Àrea de Moviments Socials amb la concreció del vostre suport respecte a la campanya ILP.
Gràcies pel vostre suport, per sumar-vos als que volem aportar un gra d’arena als interessos de la classe treballadora i de les persones afectades.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.