Moviments socials

Intersindical, en la presentació de la Llei Valenciana per la Igualtat de les persones LGTBI

Intersindical Valenciana ha participat en la presentació de l’Avantprojecte de Llei Valenciana per a la Igualtat de les persones LGBTI.

27 / 02 / 2018 | Intersindical

El Sindicat valora positivament la presentació de la llei en considerar que és important i necessari l’establiment d’un marc normatiu que avance en la igualtat real i en el reconeixement social de la diversitat sexual, familiar, de gènere i del desenvolupament sexual.

La Llei Valenciana per a la Igualtat de les persones LGTBI està vertebrada en 5 apartats fonamentals: les diversitats LGTBI, la lluita contra la discriminació, l’Educació, la Infantessa i família, la Sanitat i el Reconeixement i Memòria.

Intersindical Valenciana donarà suport i col·laborarà en el desenvolupament de la llei, al temps que considera molt important la participació de les entitats socials i sindicals per avançar envers la igualtat total de totes les persones, independentment de la seua orientació sexual.

En aquest acte, han estat presents el Secretari Autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives Alberto Ibáñez, el Director General d’Igualtat, José del Amo. També han assistit la Secretària Autonòmica Helena Ferrando i el Delegat del Model Social Inclusiu, Xavier Uceda, així com la Directora General de Moviments Socials i Dependència, Mercè Martínez.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.