Política social

Intersindical participa en el procés de negociació del decret del Tercer Sector

El projecte de Decret del Tercer Sector es basa en principis generals de subsidiaretat, igualtat de tracte i atenció, a més de publicitat i transparència en els processos, i la no discriminació i, sobretot, eficiència pressupostària perquè es convertisca en una realitat tangible i eficient.

12 / 05 / 2017 | Intersindical

La idea d’aquest decret de concertació és renovar tant el finançament, com les plantilles dels centres residencials que crearà com a conseqüència una estabilitat que en l’actualitat era inexistent en el sector.

Per tot açò es potenciarà la construcció de centres públics. A més es farà especial èmfasi en recuperar serveis privatitzats que revertiran en serveis públics i s’ordenaran sectors abandonats i que estaven desregularitzats, com per exemple el residencial, on les empreses tinguen igualtat d’oportunitats per accedir a gestionar aquestes residències del tercer sector.


Des de la Intersindical Valenciana estem treballant en el document, a més de participar en el procés de negociacions encetades des de la Conselleria de Benestar Social. Dintre del caràcter assembleari i participatiu que ens caracteritza invitem a l’afiliació que desitge a presentar aportacions perquè puguen ser incloses en el decret definitiu.

Documents

Projecte de decret

Projecte de decret esmenat

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.