Política social

Intersindical Valenciana anima a continuar la campanya #novullpagar

02 / 07 / 2012 | Intersindical

Les entitats impulsores de la campanya #novullpagar al País Valencià anuncien la defensa conjunta de les sancions i anima a continuar amb la campanya.

Les entitats impulsores de la campanya #novullpagar al País Valencià, Esquera Unida, Esquerra Republicana, PSAN, MDT, SI, i Intersindical Valenciana han anunciat la defensa conjunta de les sancions que alguns dels participants han rebut ens els darrers dies.Aquestes entitats han volgut destacat l’arbitrarietat en l’enviament de les multes ja que no s’han enviat a tots els participants, ni en tots els dies de convocatòria ni a tots els vehicles, ni tant sols s’han enviat en la majoria de casos per carta certificada i per no notificades convenientment.

Les persones representants de les diferents entitats també han destacat la desproporció de les sancions, ja que en tots els casos s’ha imposat el màxim de sanció i no el mínim en unes multes que són anònimes (i per tant no s’ajusten a llei) ja que no consten a la denuncia ni la identificació dels agents (en molts dels casos ni tant sols presents en el moment de realitzar l’acció, ni tampoc del particular que suposadament denuncia. A més, els impulsors han volgut destacar que la majoria de sancions són per no respectar el senyal r-200 Peatge, un senyal que no existeix al nomenclàtor oficial i que a més l’article 153 obliga a aturar-se però no diu res de pagar cosa que tots els vehicles han fet.

Davant aquests fets, les diferents organitzacions han organitzat mecanismes de defensa jurídica conjunta. Durant els propers dies es publicaran a la pàgina de la plataforma http://www.facebook.com/novullpagarPV els models de reclamació dels casos que s’han rebut així com les instruccions per a fer convenientment el recurs administratiu. A més la plataforma ha activat una adreça de correu electrònic .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) per a aquells supòsits que no s’ajusten als models o per a resoldre qualsevol dubte que puga sorgir. Les entitats convocants, a més han destacat la seua voluntat de seguir endavant amb la campanya tot i l’intent de dissuació i ha animat a la societat valenciana a plantar cara contra aquest abús per unes infraestructures que ja hem pagar sobradament amb els nostres impostos.

Formen part de la campanya: Intersindical Valenciana, Esquerra Unida del País Valencià, Esquerra Republicana del País Valencià, Moviment de Defensa de la Terra, Partit Socialista d’Alliberament Nacional, Solidaritat per la Independència i Societat Coral El Micalet




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.