Moviments socials

Intersindical Valenciana expressa el seu suport a la Vaga General d’Euskal Herria

10 / 01 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat valencià de classe, manifesta el seu suport a la Vaga General convocada a Euskal Herria pels sindicats ELA, LAB, ESK, Steilas, Etxalde, EHNE, Hiru i CNT i nombroses organitzacions socials, per reivindicar “treball, vida i pensions dignes”.

El nostre sindicat, que manté relacions amb les organitzacions convocants, comparteix les reivindicacions de la convocatòria que se centren en la millora de les condicions laborals i de vida de les treballadores i treballadors i de les persones pensionistes i en combatre la precarietat i la desigualtat laboral i social fruit de les polítiques neoliberals implementades en els últims anys.

Intersindical Valenciana considera que és necessària la derogació de les reformes laborals i de les pensions vigents, com també ho és la implementació d’una agenda social i laboral que millore la qualitat de l’ocupació, els drets i prestacions socials i les pensions públiques; perquè, com les organitzacions convocants de la Vaga General del 30 de gener, també volem construir un altre model socioproductiu, posant la vida al centre i donant prioritat a la sostenibilitat de les cures i del planeta. Unes mesures que han de ser prioritàries i urgents; raó per la qual, i per posar fre a la precarització de les condicions de treball i de vida, és necessària la mobilització de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat. En aquest sentit, des de la Intersindical Valenciana s’impulsaran totes les mobilitzacions siguen necessàries si el nou govern espanyol no assumeix les justes reivindicacions plantejades pel moviment sindical i els moviments socials per garantir unes condicions laborals i unes pensions públiques dignes.

Per tots aquests motius, Intersindical Valenciana dóna suport a la Vaga General del 30 de gener convocada, a Euskal Herria, “treball, vida i pensions dignes”, i esperem que tinga èxit per aconseguir els objectius plantejats, que serviran, sense dubte, per avançar cap a una societat més justa i igualitària i redundarà en benefici del conjunt de la classe treballadora.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.