Política social

Intersindical Valenciana participa jornada sobre treball social

17 / 05 / 2018 | Intersindical

El passat 14 de maig va tenir lloc al Col·legi Oficial de Treballadores i Treballadors Socials de València la jornada La Situació Laboral al Treball Social on la Intersindical Valenciana, junt amb altres organitzacions sindicals, va intervindre per donar la seua visió sobre els problemes que afecten a aquest col·lectiu professional.

Els temes tractats van ser sobre el Tercer Sector, potser el més feble i on més dificultats hi troben a l’hora de treballar -com ara la síndrome de Burnout, la precarietat laboral i les baixes retribucions-, l’accés a l’Administració Pública per a convertir-se en personal funcionari o laboral, i finalment, les retribucions a les diferents Administracions Públiques, on també pateixen alguns dels problemes del Tercer Sector, encara que en menor grau.

Tot seguit, després de la intervenció dels ponents, es va obrir un torn de paraula en el què els assistents van poder preguntar tot allò que els preocupava i als quals se’ls va donar informació basada en la situació i la realitat que els envolta.

L’acte va ser molt participatiu amb nombroses preguntes i aportacions per part dels col·legiats que s’hi trobaven presents, amb una interacció fluïda entre ells i els ponents, que van aportar aclariments i respostes.

Està prevista una jornada més al Col·legi de Castelló el 21 de maig i d’altra al Col·legi d’Alacant el 28 de maig. Intersindical Valenciana assistirà a aquestes jornades per continuar col·laborant amb aquests professionals tan importants en la prestació i coordinació dels Serveis Socials.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.