Política social

Intersindical Valenciana per un sistema públic de serveis socials

Els serveis socials són un dret i constitueixen el quart pilar de l’Estat de Benestar, juntament amb educació, sanitat i pensions.

23 / 10 / 2012 | Intersindical

En moments de crisi, com l’actual, les polítiques públiques tenen l’obligació d’atendre les necessitats bàsiques personals i socials de la ciutadania, i assegurar la protecció davant situacions d’atur, discapacitat, dependència, vellesa, malaltia ...

La crisi econòmica i social està provocant un augment del nombre de persones usuàries dels Serveis Socials, en risc de pobresa i exclusió social, que ja en són més del 25%, és a dir una de cada quatre persones al País Valencià. Les retallades i impagaments de les administracions públiques estan posant en perill els serveis socials i amb ells la garantia dels nostres drets com a ciutadans i ciutadanes.

L’Aliança per un sistema públic de serveis socials, de la que forma part Intersindical Valenciana, ha decidit convocar a totes les entitats i organitzacions d’acció social, de cooperació al desenvolupament i de defensa dels drets socials, afectades per les retallades i per l’incompliment dels compromisos de pagaments amb les Administracions Públiques a una reunió que té per objecte reflexionar conjuntament, amb vistes a llançar una CAMPANYA UNITÀRIA i CONTUNDENT de denúncia i acció contra la situació esmentada. Aquesta tindrà lloc el proper dia 25 d’octubre, a les 17:30 hores, al Col·legi Oficial de Treball Social de València.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.