Política social

Intersindical Valenciana se suma a la campanya de l’Aliança Espanyola contra la Pobresa

La campanya, promoguda per l’Aliança Espanyola contra la Pobresa en la web Actuable, demana al ministre Montoro que retalle el frau fiscal, no la despesa social.

26 / 04 / 2012 | Intersindical

Hi ha dues maneres de reduir un dèficit: reduint les despeses o augmentant els ingressos.

COM A CIUTADANIA, EXIGIM:
Una inspecció fiscal eficaç que no estiga centrada en l’IRPF i en l’IVA, sinó en la persecució del frau allà on hi ha les grans quantitats de diners. Urgeix fer un millor i major control sobre les rendes potencials, conegudes i ocultes.
És imprescindible canviar la imatge dels impostos perquè el frau fiscal resulte socialment inacceptable.
Cal dotar dels recursos legals i humans l’Agència Tributària: invertir a recaptar dels que defrauden.
És absolutament necessari, per a reduir el frau fiscal, una reforma legislativa amb participació d’altres ministeris, especialment el de les rendes del capital i aconseguir disminuir la manca de recaptació que es produeix en l’ECONOMIA SUBMERGIDA, a través de PARADISOS FISCALS, per EVASIÓ FISCAL i en elusió fiscal.
Signa la carta en la web d’Actuable




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.