Política social

Jornada de lluita en defensa del Sistema Públic de Serveis Socials

10 / 06 / 2013 | Intersindical

La Marea Taronja Estatal convoca a tots els sectors del sistema públic de serveis socials, a usuàries i usuaris, a professionals i treballadores i treballadores, a una jornada de lluita en defensa del Sistema Públic de Serveis Socials com 4t pilar de l’Estat de Benestar.

L’Aliança en Defensa del Sistema Públic de Serveis Socials i Coordinadora Dependència i Discapacitat convoquen aquesta jornada al nostre territori.

- Contra els impagaments i les retallades. Per uns serveis socials públics i dignes. Pels drets socials, la dignitat i la justícia social. Contra la beneficència com a model, per uns serveis socials públics com a garantia dels drets socials i la dignitat. No a la reforma del règim local.

- Per un sistema de finançament adequat i suficient del sistema públic de serveis socials. No a l’enderrocament del Pla Concertat de Serveis Socials. Per una llei general de serveis socials, per una carta de drets socials de la ciutadania i de la comunitat.

- Per un sistema de protecció social a la dependència ia la discapacitat com a dret de ciutadania.

- No al tancament de centres i recursos socials. Per un model de finançament just i estable que garanteixi la participació de la iniciativa social, del teixit associatiu i de la ciutadania en la provisió dels serveis socials des de la premissa fonamental del principi de la responsabilitat pública.

- Pel dret a viure dignament. Per un sistema de protecció social a l’empobriment ia l’exclusió per a totes, digne, adequat i suficient com a dret de ciutadania social.

- Per els drets de les treballadores, professionals i cuidadores. Per uns convenis col · lectius dignes, pel dret a la dignitat de les treballadores del sector i de les persones cuidadores. No a les retallades en les prestacions ia la protecció social de les persones cuidadores.

Agenda 12 juny:

12 h:  Concentració a la Plaça de la Mare de Déu de València. Acudirem amb les pancartes, les samarretes (taronges i vermelles), llançarem globus taronja ... i farem la lectura del manifest.
 
19 h:  Assemblea general i oberta de persones usuàries, famílies i treballadores del sistema públic de serveis socials. A Ca Revolta, carrer Santa Teresa, núm. 10, València
 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.