Moviments socials

La Plataforma pels drets socials, en solidaritat amb el Parc Alcosa

La Plataforma pels Drets Socials, volem manifestar el nostre suport i la nostra solidaritat amb els i les companys i companyes del Parc Alcosa i en especial amb el company Toni Valero que porta més de 20 dies en vaga de fam.

Tancament de diputades i diputats, junt amb sindicalistes  a les Corts Valencianes en solidariat amb Parc Alcosa.
Tancament de diputades i diputats, junt amb sindicalistes a les Corts Valencianes en solidariat amb Parc Alcosa.
02 / 02 / 2012 | Intersindical

Demanem a la Generalitat i a l’Ajuntament d’Alfafar que arriben a un acord immediat i just amb els i les companyes, que satisfaça les demandes dels col·lectius del Parc Alcosa.

Convoquem a tots els ciutadans i ciutadanes a la manifestació de suport a la vaga de fam, que es farà avui dijous a les 19 hores, des de la plaça de Manises (Generalitat) fins al carrer de la Nau (Universitat 2),  i a la vigília que es farà dissabte, dia 4, des de les 20h a les 12h del diumenge dia 5 a la plaça de Manises.

Tancament a les Corts

A més a més, un grup de parlamentaris i parlamentàries de Compromís i Esquerra Unida van participar en un tancament a les Corts Valencianes amb representants d’Intersindical i CGT en solidariat amb el Parc Alcosa.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.