Política social

La Xarxa de Xarxes es concentrarà per exigir uns pressupostos per al 2015 més justos i solidaris

12 / 12 / 2014 | Intersindical

Entitats socials de la discapacitat, la cooperació al desenvolupament, les persones amb VIH, les persones migrants i el voluntariat s’uneixen en la defensa del tercer sector i llancen un projecte per incloure a l’agenda pública de la Comunitat Valenciana les reivindicacions de les ONG de cara a les eleccions municipals i autonòmiques del 2015.

El Comitè d’Entitats de Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (CERMICV), la Coordinadora d’associacions de VIH i sida de la Comunitat Valenciana (CALCSICOVA), la Coordinadora Valenciana d’ONG de Desenvolupament (CVONGD ), la Plataforma d’Voluntariat de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Treballadors Socials de València i la Mesa d’Entitats de Solidaritat amb les persones Immigrants han exigit aquest matí, de manera conjunta en un acte de la Xarxa de Xarxes d’Acció social i Cooperació (Xarxa de Xarxes), uns pressupostos de la Generalitat per al 2015 “més justos i solidaris” i una sèrie d’accions en defensa del tercer sector de cara a les eleccions del 2015.

En aquest sentit, les persones representants de les diferents plataformes han anunciat una concentració per al proper dimarts 16 de desembre, a les 11.30 hores, en coincidència amb el debat sobre els pressupostos, un acte a la Plaça Manises, al costat del Palau de la Generalitat , sota el nom Rectifiqueu !, per reclamar al Consell uns pressupostos més justos i solidaris, per a la qual fan una crida a tota la ciutadania a que participi i s’uneixin a les seves reivindicacions.

Així mateix, cadascuna de les plataformes han explicat com les retallades han afectat les entitats ia les persones en risc d’exclusió social a les que representen en passar d ‘“un sistema de drets a un sistema assistencialista que depèn de la voluntat dels polítics”, segons han assegurat




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.