Política social

Les Corts Valencianes aproven la Llei de renda d’inclusió valenciana

La norma beneficiarà a milers de valencians.

01 / 12 / 2017 | Intersindical

Aquest 30 de novembre s’ha aprovat la Llei de Renda d’Inclusió Valenciana amb el suport dels partits del govern del Botànic, PSOE, Compromís i Podem, a més de C’s, que també ha donat suport a la llei amb els seus vots. Inclús amb sorpresa hem presenciat, l’abstenció del PP, que en l’últim moment ha decidit no oposar-se, malgrat les nombroses crítiques que ha evidenciat des del principi generant un intens debat en la Càmera.

Intersindical valora positivament la llei que possibilitarà una renda mínima de subsistència

Des de la Intersindical Valenciana valorem positivament el naixement d’una llei que possibilitarà la percepció d’una renda mínima de subsistència per als més necessitats i pensem que més que un objectiu assolit, es tracta d’un primer pas per a aconseguir quotes més altes de benestar social. Hem de donar més passos en aquest sentit per a atendre millor a la població. En especial, a aquells que estan en risc d’exclusió social o ja totalment exclosos de la societat per diversos motius.

Des del Sindicat hem participat activament aportant idees, esmenes, moltes hores de treball i el nostre esforç en aquest tema de calat per a la societat valenciana. Creiem en que la política ha de servir per a satisfer l’interés general dels ciutadans, i en aquesta norma no ha resultat difícil trobar consensos.

Volem fer palesa la nostra satisfacció pel resultat d’aquesta llei, -que de segur serà capdavantera en tot l’estat espanyol-, s’ha fet realitat per fi, i així mateix manifestar que en mesures socials que beneficien a les persones, sempre ens trobaran fent costat, no sols donant suport al govern de torn que té encomanada la difícil tasca de resoldre els problemes dels valencians, sinó també a la gent per la qual té l’obligació de treballar.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.