Política social

Loly Carrasquilla, més de 23 dies de vaga de fam

Loly segueix avantposant la seva dignitat al seu estat de salut. El grup de metges que l’atén comença a veure-hi clars símptomes de deteriorament físic que fan témer per la seva ja deteriorada salut.

02 / 04 / 2013 | Intersindical

El campament que es va iniciar amb la seva vaga de fam ha anat creixent i intensificant la seva activitat. El dilluns 25 de març es va realitzar una concentració a la porta de l’INSS per denunciar l’agressió que s’està cometent contra Loly i amb milers de discapacitats als quals se’ls està rebaixant miraculosament els seus graus d’invalidesa i als que se’ls està exigint el pagament de medicaments, abans gratuïts, dins dels programes d’ajustaments assassins que amb l’excusa d’aquesta crisi se’ns estan imposant a totes i tots. També vam lliurar una sol · licitud de reunió amb la directora provincial de l’INSS. Dimecres passat vam tornar a sortir al carrer en manifestació per cridar i denunciar aquestes mesures que estan començant a deixar una reguera de cadàvers.

I tant l’INSS com la Generalitat responen amb el mateix silenci i indiferència que mostren els polítics quan passen per davant de Loly per dirigir-se a aquestes Corts on, segons diuen magnes documents, el poble és l’únic present a través dels seus representants. En aquest magnificat escenari, el Sr President de la Generalitat es va atrevir a insultar Loly i als partits que li estan donant suport dient que havia mentit en afirmar que no va aportar tota la documentació relativa a la gran invalidesa reconeguda a Catalunya (quant tots aquests documents estan presentats per registre). Com s’atreveix Sr Fabra?

En nombrosos ajuntaments s’estan intentant introduir mocions perquè es debata la situació de Loly i les de milers de persones que estan en la mateixa situació. A Sagunt ja ha estat admesa a tràmit.

No estem parlant només de Loly ni de discapacitats o dependents abandonades a la seva sort, Loly també són els desnonats llançats de casa i abandonades als carrers per voltors disfressats de lleis sagnants que només emparen els banquers; persones empobrides sense subsidis ni prestacions que no poden pagar la llum i l’aigua; persones que després d’una vida de treball i cotitzacions i amb les seves pensions reduïdes han de ser de nou el suport de tota la seva descendència i pagar els medicaments; persones que moren per desesperació o per no ser ateses; persones que van venir de països llunyans, fugint de la fam i les guerres, a les que van usar com a mà d’obra barata i ara llancen al no-res.

Tots aquests ajustaments i retallades són l’excusa, que a l’empara d’una falsa crisi han posat en marxa per apoderar-se de la gestió de serveis fonamentals com sanitat, educació, serveis socials i alimentar més la seva insaciable cobdícia.

Tot el redueixen a un problema d’impagaments a causa de la crisi. No es pot parlar de crisi ni se’ns pot demanar des de les institucions i els seus mitjans de comunicació que ens unim tots que ens impliquem i sacrifiquem per sortir-ne junts quan els diners alimenta Bankias, Gürtells etc ... o corre en sobres o realitza viatges transoceànics sense cap control de paradís fiscal a paradís fiscal, Ens parlen de primes de risc, d’ajustaments, quan els carrers ja estan tacades de sang i se’ns torna a apallissar quan demanem respecte, dignitat i justícia.

Això no és una crisi, aquesta és l’agressió més gran mai comesa contra els drets humans, contra el dret de les persones a una vida digna i a decidir sobre ella, Això és un holocaust social.

 “Per morir-me de gana al meu llit ... prefereixo morir-me dignament davant els que ens han portat a aquesta situació injusta i insostenible. Intentant conscienciar els que ens representen si és que els queda consciència ... Hui la meva reivindicació no és només personal, és a favor de TOTS i TOTES les persones discapacitades, dependents o malaltes cròniques que com jo estan patint aquestes injustícies i vergonyes “.

PROPERES CONVOCATÒRIES:

Dimecres 3 d’abril 19:30 h a Campament, a la plaça de la Mare de Déu. (Després concentració víctimes de l’accident del metro)

Divendres 5 d’abril a les 00:00 a CONSELLERIA DE SANITAT, C /. Misser Mascó 31-33. VALÈNCIA.  CONVOCA: LA COORDINADORA DE LA DISCAPACITAT I DEPENDÈNCIA.

La lluita de Loly és la lluita de totes i tots. Uneix-te!. Cada dia, a les 19,00 hores, Assemblea al Campament resistent. Plaça de la Mare de Deú – Cantonada del carrer Cavallers.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.