Solidaritat i pau

Mig centenar de persones ens hem concentrat en suport a la Revolució Bolivariana a Veneçuela

La nostra felicitació a Nicolás Maduro, candidat del PSUV i ja president de la República Bolivariana de Veneçuela, per la seva democràtic triomf en les eleccions celebrades el passat 14 d’abril.

Marco Antonio Llerena de la Intersindical Valenciana en la concentració
Marco Antonio Llerena de la Intersindical Valenciana en la concentració
23 / 04 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana participa en la concentració de València

Un triomf unànimement ratificat, en la seva transparència i legitimitat, pel propi Centre Nacional Electoral veneçolà, per tots els organismes interestatals llatinoamericans i pels diferents observadors internacionals, de plural naturalesa, que han intervingut en la supervisió dels comicis i de l’escrutini electoral.

Triomf que des d’aquí celebrem, ja que constitueix una reafirmació de les conquestes socials, l’aprofundiment democràtic i la integració llatinoamericana que, durant més d’una dècada, està impulsant el poble veneçolà, convertit així, per dret propi, en un significat referent no només per altres pobles del continent, sinó també per a totes aquelles persones que des de qualsevol racó del món anhelem una transformació social que permeta a les classes populars definir el futur.

Celebrem doncs aquest triomf, i denunciem els actes criminals promoguts per aquells sectors de l’oposició que, amb el ferm propòsit de restaurar els privilegis de l’oligarquia i els interessos neocolonials occidentals, han desencadenat una nova temptativa colpista una vegada més frustrada al carrer, però que deixa un resultat de nou companys i companyes del PSUV assassinats, així com nombroses accions de sabotatge i violents atacs a instal · lacions des de les quals es desenvolupen els programes d’atenció sanitària popular.

I denunciem, igualment, la indignació i ferotge campanya, política i mediàtica, que des dels centres del poder imperial, als EUA i Europa, tracta de difamar la legitimitat democràtica i menysprear els èxits socials del projecte popular bolivarià.

Finalment, reafirmem la nostra solidaritat internacionalista amb el poble de Veneçuela i la nostra determinació a acompanyar-lo, avui més que mai, en el seu procés d’alliberament.

Visca la Revolució Bolivariana!
No tornaran, no passaran!




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.