Moviments socials

No al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP)

11 / 11 / 2015 | Intersindical

El passat 19 d’octubre, a la seu de les Corts Valencianes, es va realitzar, al llarg de tota la jornada el Fòrum Debat TTIP sota el lema Com afectaria el TTIP als valencians i valencianes ?. En l’apartat sobre drets laborals, protecció social i TTIP, va participar el membre de la campanya No TTIP València, soci d’Entrepobles i afiliat del STEPV, José A. Antón, en representació de la Intersindical Valenciana. També estaven convidats representants de CCOO, UGT i Adoración Guamán en la seva qualitat d’investigadora.

Les intervencions de la Intersindical Valenciana van girar entorn de la pèrdua de drets laborals, llibertat sindical i capacitat de negociació col·lectiva que suposaria la signatura d’aquest Acord transoceànic que vulneraria seriosament les condicions de treball, la salut laboral i posaria en greu risc les condicions en què s’exercita l’activitat comercial i industrial, amb gravíssimes conseqüències per al medi ambient, els salaris i el reforçament de la precarietat en l’ocupació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.