Solidaritat i pau

Per la finalització del bloqueig de Gaza

Per la finalització del bloqueig de Gaza i per la llibertat de moviment de la població palestina

06 / 05 / 2014 | Intersindical

Per poder construir un futur en pau, la població palestina ha de disposar de total llibertat de moviment, ha de poder viatjar i comerciar lliurement des de i cap al port de Gaza i per tot Palestina. Només podrà aconseguir una pau duradora mitjançant un aixecament complet, permanent i incondicional del bloqueig imposat sobre Gaza i mitjançant la restauració dels drets de la població palestina d’acord amb la legislació internacional.

Fem una crida al Secretari General de les Nacions Unides i als nostres propis governs per:

♦ Fer tot el que estiga en el seu poder a fi d’aconseguir que Israel aixequen totes les restriccions sobre la llibertat de moviment i de comerç imposades sobre la població palestina, incloent l’autorització perquè l’Arca de Gaza, de propietat internacional, puga fer-se a la mar lliurement des de Gaza sense cap tipus d’obstacles;

♦ Exigir a les autoritats israelianes que respecten la totalitat de les aigües territorials de Palestina, incloent el dret dels palestins a la pesca fins a almenys 20 milles nàutiques des de la costa de Gaza, i l’accés segur a totes les seves terres, així com que puguin dur a terme altres activitats pacífiques per la totalitat de la zona econòmica, i que puguen tenir accés lliure a les aigües internacionals, com ho fan altres nacions costaneres;

♦ Demanar la immediata devolució de tots els vaixells capturats per Israel, tant els pesquers palestins de Gaza com tots els vaixells que van navegar en viatges de solidaritat internacional per oposar-se al bloqueig, exigint així mateix el pagament als propietaris d’una compensació econòmica completa incloent els danys per falta d’ús dels vaixells i del seu equipament.

http://www.gazaark.org/es/2014/04/26/manifiesto-para-las-naciones-unidas-spanish/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.