Solidaritat i pau

Solidaritat amb els cinc miners asturians

Comunicat de la Intersindical Valenciana en suport dels cinc miners asturians

23 / 01 / 2015 | Intersindical

Des de la Intersindical Valenciana mostrem el nostre suport i solidaritat amb els cinc miners asturians, que han estat condemnats, cadascun d’ells, a dos anys i sis mesos de presó i a pagar una multa de vuit euros diaris durant vint mesos.

Des de la Intersindical Valenciana Davant d’aquesta situació ens oposem a la repressió a la qual ens està sotmetent el sistema. Una repressió contra la classe treballadora, el moviment sindical, especialment el sindicalisme combatiu, i totes aquelles organitzacions i moviments que s’oposen a les polítiques neoliberals i al sistema capitalista.

La Intersindical Valenciana considera que cal mobilitzar-se i sumar forces per plantar cara tant a aquestes polítiques com a la repressió que patim. En aquest sentit considerem que des de la unitat de les persones i de les organitzacions podrem fer front a les condemnes, sancions, multes ... i a la criminalització de totes i tots els que lluiten.

Companys i companyes, la vostra lluita és la nostra lluita, sabeu que podeu comptar amb nosaltres i nosaltres per a tot allò que considereu.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.