Solidaritat i pau

STOP TORTURA!

10 / 12 / 2014 | Intersindical

Amnistia Internacional llança la seva campanya Stop Tortura per aconseguir que totes les persones gaudeixin de protecció en front a la tortura. El 30 aniversari de la Convenció de la ONU contra la tortura, la organització utilitza els seus més de 50 anys d’experiència per insistir en que els governs deuen complir les seves promeses i respectar el dret internacional. Per a tot això, insta a la gent a exigir la fi de la tortura.
La campanya es centra en tots els contextos de custodia estatal. Incloent: els sistemes ordinaris de justícia penal; les persones baix custodia del exercit, la policia, les forces especials o els serveis secrets; les situacions que impliquin legislació, normatives o disposicions de emergència; i als llocs secrets o no-oficials de detenció on augmenta notablement el risc de tortura.

Les obligacions adquirides en virtut del dret internacional deixen als estats sense absolutament cap marge de maniobra. La tortura i altres maltractes estan prohibits sempre, en tots els lloc i contra qualsevol persona. Esta prohibició es aplicable en les situacions més greus de emergència, com la guerra, els disturbis interns i les catàstrofes, be naturals o creades per el home. Protegeix també a les persones més temudes: soldats, espies enemics, brutals delinqüents i terroristes.

Trenta anys després de la Convenció de la ONU contra la tortura, es més que hora de garantir que aquestes lleis i normes s’apliquen plenament en la pràctica, a tots els llocs.

Per a celebrar el dia dels drets humans, el 10 de desembre, hem preparat alguna cosa diferent.

Eixirem al carrer per denunciar la tortura i els maltractes que pateixen milers de persones sols per les seves creences o opinions a mans de governs de tot el món. Histories que no et poden deixar indiferent.

A més, per trencar el silenci i aconseguir que més persones actuen, volem publicar tres de aquestes histories en la portada d’un periòdic i fer pressió per a que hi haja justícia.

ACTÚA: ¡Firma para garantir la seguretat de aquests tres casos o realitza una aportació per poder publicar els tres casos en la portada de un periòdic!

https://web.es.amnesty.org/cambiaunavida/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.