Política social

Suport a la I Marxa contra l’atur i la precarietat

Des de la plataforma social TOTES JUNTES donem suport la 1ª MARXA VALENCIANA CONTRA LA DESOCUPACIÓ I LA PRECARIETAT

22 / 10 / 2013 | Intersindical

La situació de desocupació a el País Valencià està completament desbocat des de fa cinc anys i ha superat uns percentatges inacceptables des de qualsevol punt de vista.

La destrucció d’ocupació –especialment juvenil- i les retallades en les prestacions socials al costat de les baixades dels salaris, estan conformant unes enormes borses de pobresa i d’exclusió social. Així mateix, s’ha condicionat la intervenció social de l’Estat per a superar les situacions de pobresa a través d’una reforma de la Constitució que supedita els drets socials, adquirits després de molts anys de lluita, a la “estabilitat pressupostària” el que vol dir que tots els drets socials queden en suspens mentre existisca dèficit i es prioritza el pagament del deute públic per sobre de qualsevol altra consideració.

No som la gent treballadora la que hem generat aqueix dèficit, ni tampoc l’enorme deute públic. Han sigut els bancs, els especuladors financers, les grans corporacions econòmiques els qui en la seua enorme avarícia han generat una enorme crisi econòmica.

Denunciem la mentida i el cinisme dels governs central i autonòmic que estan contínuament declarant la fi de la recessió i l’aparició de “brots verds” i, obviant la situació de precarietat de milers de famílies que pateixen la desocupació o la falta d’atenció social, és jacten de que la baixada de la prima de risc o el superàvit de la balança comercial,... assenyalen l’eixida del túnel en què ells mateixos ens van ficar. Mentides i més mentides, igual que les seues promeses electorals.

TOTES JUNTES EXIGIM:

• TREBALL DIGNE PER A UNA VIDA DIGNA O UN INGRÉS SOCIAL INDIVIDUAL I UNIVERSAL EQUIVALENT Al SALARI MÍNIM.

• NO Al PAGAMENT DEL DEUTE IL·LEGÍTIM GENERAT PER BANCS I ESPECULADORS

• PLANES INTEGRALS DOTATS DE PRESSUPOSTOS ADEQUATS PER A la LLUITA CONTRA LA DESOCUPACIÓ ILA PRECARIETAT.

• SUPORT A l’AUTOOCUPACIÓ I A LES COOPERATIVES.

• EXEMPCIÓ O BONIFICACIÓ EN TAXES I IMPOSTOS MUNICIPALS.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.