Solidaritat i pau

Suport vaga AUZSA (Saragossa)

Representació de la Intersindical en concentració AUZSA
Representació de la Intersindical en concentració AUZSA
24 / 02 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana vol expressar el seu suport a la vaga de les treballadores i treballadors d’AUZSA (Saragossa) en la defensa de les seues justes reivindicacions.

Des de l’inici de la crisi i la reforma laboral, els treballadors i les treballadores hem vist com augmentaven els beneficis de les grans empreses a costa de l’empobriment d’amplis sectors de la població i la precarització de les nostres condicions de treball.

En aquestes condicions és imprescindible i és de justícia donar suport a aquells que s’atreveixen a lluitar per millorar les seves condicions de treball i es neguen a acceptar les normes imposades pels grans poders econòmics. És evident que la vaga en un servei públic repercuteix en tots els ciutadans i ciutadanes i per això els mitjans de comunicació intenten enfrontar els treballadors de AUZSA amb el conjunt de la ciutadania. No obstant això la responsabilitat del conflicte és de AUZSA, que pretén augmentar els seus beneficis a costa dels treballadors i treballadores i de la qualitat del transport públic.

Mentre el servei públic estiga en mans privades i constituesca un negoci per a alguns, els treballadors i treballadores (els de AUZSA i els usuaris) estarem en mans de l’interès de les grans empreses.

Els treballadors i les treballadores, orgulloses de ser-ho, davant de les molèsties que puga ocasionar-nos aquesta vaga d’autobusos, posem en primer pla la solidaritat amb els nostres companys i companyes en lluita. La seva lluita és la nostra lluita.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.