País Valencià

Clamor per la dimissió del govern valencià

Entitats representatives de tots els sectors convoquen la ciutadania el 7 de març  a “traure targeta roja a Fabra” i demanen eleccions anticipades

27 / 02 / 2014 | Intersindical

Mostra amplíssima de consens hui a la presentació de l’acció #rojaafabra a València. Dotzenes d’entitats de tots els sectors; entre les quals els sindicats majoritaris, tots els partits de l’oposició i les principals entitats cíviques valencianes; han demanat hui units i de forma rotunda la dimissió del govern valencià i la convocatòria d’eleccions anticipades. Esta petició no viatja sola, per fer sentir la seua veu han proposat que el 7 març la ciutadania duga a terme una acció simbòlica d’expulsió del president valencià i el seu govern mostrant milers de targetes roges al president valencià. Les entitats criden a partir del divendres 7 a “una àmplia i sostinguda mobilització social que acompanye i que culmine el canvi necessari i possible”.

“L’augment devastador de l’atur, l’atonia econòmica, el tancament d’empreses, la desindustrialització, l’abandó del camp, la deriva autoritària d’uns governants que no escolten ni dialoguen, les actituds irresponsables que posen en perill les Institucions Autonòmiques, la privatització dels serveis públics, la venda a preu de saldo del nostre patrimoni, la destrucció de la nostra Radio-Televisió, l’abandó de polítiques d’igualtat entre homes i dones… tot això ens ha de posar alerta” destaquen les primeres línies del manifest de consens presentat hui.

#Rojaafabra es durà a terme de forma paral·lela a Castelló i València a les 19h. En aquesta darrera ciutat està prevista una concentració a la plaça la Verge on s’organitzarà un espectacle presentat per conegudes cares valencianes i on es llegiran els missatges que organitzacions de tot el territori valencià estan fent arribar als convocants. Es tracta de missatges pels quals la ciutadania treu #rojaafabra. A l’acció s’han unit columnes de diferents entitats que partiran a les 18:00h de punts de la ciutat com ara les torres de Quart i Serrans. Tota la informació de la campanya es pot trobar a rojaafabra.com

Les organitzacions animen a la ciutadania a sumar-se al dia 7 i també a seguir en les comarques l’acció de traure targeta roja als responsables de la fallida global del govern valencià.


Convoquen:
Intersindical Valenciana, ACPV , Ca Revolta, Escola Valenciana,  Societat Coral El Micalet, Valencians pel Canvi, La Unió de Llauradors i Ramaders, Fapa-València,  CCOOPV, UGTPV, Plataforma en defensa de la llei de la dependència, Coordinadora Discapacitat i Dependència,  ACDESA-PV, Col·lectiu Ovidi Montllor, ACICOM,  Plataforma per l’Ensenyament Públic, Comitè d’empresa de Canal 9, Salvem el Cabanyal, Federació de Dones Progressistes, Mildenou, Comité d’Empresa RTVV,  PAH, Grup per a la recuperació de la memòria històrica, Comissió cívica per un hospital digne a Campanar, Coordinadora de Plataformas en Defensa de las Personas Desempleadas, Compromís, EUPV, PSPV-PSOE.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.