Repressió sindical

Concentració contra el judici a Vicent Maurí

Intersindical critica la instrumentalització partidista de la Delegació del Govern per acallar les veus contràries a les polítiques de retallades.

06 / 01 / 2014 | Intersindical

Demà, dimarts, 7 de gener, a les 10:00 hores, a la Ciutat de la Justícia (Avinguda del Saler, 14), tindrà lloc una concentració de suport a Vicent Maurí, del Secretariat Nacional de l’STEPV i portaveu de la Intersindical Valenciana, que serà jutjat per un falta contra l’ordre públic. A aquest se li acusa de produir un altercat d’ordre públic i d’ofenses a la polícia. Intersindical Valenciana nega els fets.

La concentració és per fer patent el suport al seu portaveu i contra la repressió sindical

El Sindicat ha convocat la concentració per fer patent el suport al seu portaveu i contra la repressió social i sindical. Nombroses persones i organitzacions del País València, Estat espanyol o del món han manifestat el seu suport a Intersindical Valenciana i acudiran a l’acte de demà dimarts.

Entre aquestes estan sindicats com: la Confederación Educadores Americanos; Federación Sindical Mundial; Oficina Europea de la FSM; CGT de Perú; Coordinadora Interfederal de Salud (CIS)  del Perú; CTA de Argentina; Solidaires de Francia; SUD Vaud de Suissa; Sindicato de Trabajadores de la Educaciòn de Guatemala STEG, Secciòn Retalhuleu; Confederación Intersindical; Confederació STES; USTEC-STES; Intersindical - CSC; Intersindical Alternativa de Catalunya; STEI Illes Balears; SAT d’Andalusia; CGT-PV; CGTT - Castelló; Intersindical Canària; Intersindical d’Aragó; Unió Sindical de Base d’Itàlia; Unió Sindical Italiana; Unió de Llauradors i Ramaders del PV; Sindicato Unitari de Catalunya; Frente Nacional de Lucha de Guatemala; Comités para la Unidad Obrera (CUO); ESK Sindikatu; Colegio de profesores de Chile; Coordinadora Obrera Sindical; moviment de Unidad Transformadora del COLPROSUMAH (MUTC) de Guatemala;  SEMMHK PEO (Cyprus); Sindicat Ferroviari i nombrosos STE i Intersindicals de l’Estat Espanyol (Organització de Dones, Madrid, Castella la Manxa, Castella Lleó, Ceuta, Melilla…)

També nombroses organitzacions socials com: Fundació Rigoberta Menchú de Guatemala, Instituto de Pedagogia Popular del Perú, Associació Víctimes del Metro, Acció Cultural del PV, Enllaçats per la Llengua, Ensenyants Solidaris, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) de València, FAPA - València, ATTAC - PV, Associació Dones Antígona, Front Cívic, Constituents, Democracia Real Ya València, Instituto de Formación para Educadores de Niños, Niñas y Adolescentes Trabajadores de América Latina y el Caribe (IFEJANT), sodepau, Col·lectiu Sud Cacarica, Asamblea de Desemplead@s y Precari@s de L´Horta Sud, Bloc Estudiants Agermanats (BEA), El Tempir, SEPC - UVEG, Plataforma d’Afectades per les Hipoteques (PAH), Assemblea Docents Illes Balears, Asociacion Valenciana de amistad con Cuba Jose Marti, AES Estudiantes, Plataforma pel Dret a Decidir, ACONTRACORRENT, Col·lectiu Ronda, Escola Valenciana, Coordinadora de Professorat Interí, Ca Revolta, Assemblea per les LLibertats i contra la Repressió, Col·lectiu Ensenyants de la Ribera, Revolución de los Payasos, 15M Abastos - Arrancapins, Falla Arrancapins

I partits polítics com; Coalició Compromís, Esquerra Unida del País Valencià, PSAN, MDT, Construyendo la Izquierda, ERPV, Esquerra Anticapitalista, PCPV, Els Verds del País Valencià, CUP Almàssera, Solidaritat Catalana per la Independència…

En aquest enllaç es poden llegir els escrits de suport.

Finalment, Intersindical Valenciana considera que la denúncia té un caràcter marcadament polític contra aquelles persones que critíquen i s’oposen a les polítiques de retallades del govern espanyol i valencià. És a dir, estem davant d’una instrumentalització partidista de la Delegació del Govern contra les veus contràries a les politiques del PP.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.