Moviments socials

Constituïda la plataforma valenciana sindical i professional d’empleades i empleats públics

L’objectiu de la plataforma és oposar-se a les retallades en el sector públic.

10 / 09 / 2012 | Intersindical

El 5 de setembre, es va constituir formalment a València la Plataforma Valenciana Sindical i d’Associacions Professionals d’Empleades i Empleats Públics amb l’objectiu de contestar, a través de l’acció sindical conjunta, de la convocatòria de mobilitzacions i de totes les mesures de pressió que es consideren oportunes, a la brutal agressió que des de fa uns quants anys patim pel govern espanyol i el Consell de la Generalitat valenciana.

Aquestes agressions s’han vist agreujades amb la promulgació de l’RDL 20/2012, de 13 de juliol, amb el qual el govern fa recaure el pes de la crisi sobre el personal del sector públic, amb mesures de marcat caràcter inconstitucional que anul·len drets reconeguts i envaeixen competències de les comunitats autònomes i de les corporacions locals, fets que suposen una atemptat contra la democràcia.

A la reunió formal de constitució de la plataforma han assistit la majoria de les organitzacions sindicals representatives del sector, entre les quals hi ha Intersindical Valenciana.

Els acords de la reunió han sigut:

  • Donar suport a les concentracions dels DIVENDRES NEGRES.
  • Portar a cap concentracions en els centres de treball de totes les administracions públiques el 12 de setembre, en el marc de la jornada de lluita estatal.
  • Convocar concentracions davant la Delegació del Govern de València i subdelegacions de Govern d’Alacant i Castelló el 12 de setembre (jornada de lluita) d’11 a 12 hores.
  • Convocar una nova reunió el14 de setembre per concretar noves actuacions de la plataforma.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.