Sindicalisme

Coordinació entre el sindicalisme alternatiu i de base d’Europa

Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre a Barcelona tindran lloc unes sessions de coordinació de sindicats alternatius i de base d’Europa.

30 / 10 / 2015 | Intersindical

El dissabte, 31 d’octubre i el diumenge, 1 de novembre tindrà lloc unes sessions de coordinació de sindicats alternatius i de base d’Europa. Assistiran sindicats d’Alemanya,  Bèlgica, França, Grècia, Itàlia, Polònia, Suïssa i l’Estat Espanyol.

Les qüestions generals a debatre seran:
−Campanya pel dret de vaga i els drets sindicals
−Immigració
−Autogestió
−Xarxa sindical internacional de solidaritat en les lluites
−Construcció europea, polítiques governamentals i independència sindical
−Reducció de la jornada laboral
−Mobilització europea per l’1 de maig

Així mateix es posaran a debat temes concrets dels següent àmbits: Sanitat, Ensenyament, Banca, Transport ferroviari, Correus, Neteja, Dones, Automoció, Telemarketing i Administració.

La significació dels temes a tractar i l’esforç de tots els sindicats en arribar a posicionaments conjunts demostra la importància d’aquestes sessions de treball que constitueixen un pas endavant en la consolidació d’un espai sindical alternatiu i de base europeu que, dia rere dia, estem construïm els treballadors i treballadores des dels centres de treball, qüestionant i superant d’arrel l’antic model de conciliació amb el capitalisme. Els únics compromisos que tenim són els que acordem col·lectivament.

Roda de premsa i presentació de les sessions de treball:
Dissabte, 31 d’octubre, a les 11.00 h a Via Laietana, 18 9a planta (local CGT, Metro L4 Sant Jaume).




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.