Drets laborals

Deliveroo no recorre la sentència que donava la raó a un extreballador

Intersindical Valenciana ho considera un nou èxit

Roda de premsa de hui, a la seu d'Intersindical
Roda de premsa de hui, a la seu d'Intersindical
06 / 11 / 2018 | Intersindical

Deliveroo no recorrerà la sentència del jutjat núm. 6 del Social de València que va fallar, en el passat mes de juny de 2018, a favor dell repartidor de Deliveroo que va denunciar el seu acomiadament.

Intersindical Valenciana, sindicat que ha portat el cas del repartidor, valora positivament aquesta renúncia que suposa considerar els repartidors són treballadors i treballadores per compte de l’empresa.

La sentència que no serà recorreguda, va ser la primera de l’estat espanyol, que en la seua sentència condemna a ROOFOODS SPAIN S.L. (Deliveroo) a la readmissió o indemnització del treballador per acomiadament en haver-se acreditat i provat el caràcter laboral de la relació de prestació de serveis i per tant el frau de llei que suposava el seu enquadrament com a treballador autònom, i declarant la improcedència de l’acomiadament, que constitueix la primera Sentència dictada sobre aquesta controvèrsia.

Per altra part, Riders x Drets de València i Intersindical Valenciana han informat de la Trobada europea de riders que va tindre lloc els dies 25 i 26 d’octubre a Brussel·les. En aquesta reunió es va acordar constituir una Federació Transnacional de Riders per coordinar les actuacions de les treballadores i treballadors que hi treballen. Totes dues entitats són membres fundadors de la nova xarxa europea. En la reunió van participar representants de 12 estats, 19 sindicats i diversos col·lectius de riders de Foodora, Deliveroo, Ubereats, Stuart i Glovo.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.