Sindicalisme

El conseller Rafa Climent es reuneix amb Intersindical per abordar la situació econòmica

04 / 11 / 2015 | Intersindical

El conseller Rafa Climent es reuneix amb Intersindical per abordar la situación econòmica i la participació institucional

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el cap del seu gabinet, Rafel Carbonell, s’han entrevistat amb una representació de la Intersindical Valenciana formada per Juanmi Muñoz, Cristina Costart i Vicent Maurí.

En aquesta reunió s’ha fet un repàs a la situació de l’economia valenciana i del món laboral. La conselleria d’Economia Sostenible i Intersindical Valenciana han intercanviat propostes sobre el model productiu, la formació professional, l’ocupació, els pressupostos de la Generalitat Valenciana i la participació i col·laboració per eixir de la complicada situació econòmica i laboral que travessa el nostre país.

Totes dues parts s’han compromés a estretir la col·laboració i mantindre un diàleg fluid per avançar en el disseny de les polítiques econòmiques i laborals a curt, mig i llarg termini que servesquen per encarar els reptes té la nostra economia. En eixe sentit, comparteixen la necessitat que la participació socials es faça de manera inclusiva, integradora, ampla i que abaste el conjunt del territori.

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.