Sindicalisme

Es constitueix una plataforma unitària de tots els sindicats de les administracions valencianes

Hui s’ha reunit i constituït, a la seu d’Intersindical Valenciana, la Plataforma Valenciana Sindical i d’Associacions Professionals d’Empleades i Empleats Públics. Aquesta plataforma té el seu referent en l’equivalent d’àmbit estatal, constituïda en juliol d’enguany.

14 / 09 / 2012 | Intersindical

La plataforma està formada inicialment per FSP-UGT-PV, FETE-UGT-PV, FSC-CCOO-PV, FE-CCOO-PV, FSS-CCOO-PV, CSIF, INTERSINDICAL VALENCIANA, CESM-CV, SATSE, ANPE, USAE, FEP-USOCV, FE-USOCV, ACAIP, SIAT, GESTHA, UCESHA, SINDICATO LIBRE, UFP, SUP-VALENCIA i CEP. No obstant això, es manté oberta a la participació d’altres organitzacions sindicals i associacions professionals d’empleats i empleades públics que hi vulguen participar.

El primer acte públic de la Plataforma consistirà en la seua participació en la Marxa a Madrid

En aquest sentit, cal destacar que la UGC, la AUGC, GUARDIAS CIVILES PARA LA DEMOCRACIA i la AEGC donen suport, en el marc de les possibilitats que els atorga la llei, les iniciatives de la Plataforma.
El primer acte públic de la Plataforma consistirà en la seua participació a la Marxa a Madrid, demà, 15 de setembre. Els sindicats valencians desfilaran conjuntament des de la Puerta de Alcalá fins a la plaça de Colón.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.